BENVINGUT a la pàgina web de l’FOZUDOKU

Presentació d’un FOZUDOKU a l’Associació de Veïns de Benalúa, a Alacant (la meva ciutat natal)

BENVINGUT a la pàgina web del FOZUDOKU

A dalt↑ en cada pàgina, hi ha diversos MENÚS en diferents idiomes amb llistes desplegables que donen accés a les diferents pàgines d’aquest blog.

En la primera pàgina s’explica què és un FOZUDOKU.

Les CINC pàgines més importants són les que expliquen els CINC PASSOS que cal realitzar perquè el teu mateix, PRIMER, pugues “CREAR” els teus propis FOZUDOKUS, (amb les cartes boca avall) per a, SEGON, fer o “RESOLDRE” el FOZUDOKU que tu mateix has creat.

He subratllat aquestes dues paraules “CREAR” i “RESOLDRE” perquè hi ha una gran diferència entre “CREAR un FOZUDOKU” i “RESOLDRE un FOZUDOKU“.

Quan fem o “RESOLEM” uns mots encreuats, aquest ja ha sigut fabricat o “CREAT” per algú, perquè nosaltres el puguem fer o “RESOLDRE“. (REPETISC: nosaltres no fem o “CREEM” uns mots encreuats, els mots encreuats ja ha sigut “CREAT” o fabricat per a nosaltres per algú). No obstant això amb el FOZUDOKU, tu mateix si que pots fabricar o CREAR el teu propi FOZUDOKU i a continuació RESOLDRE-HO.

Així doncs, el FOZUDOKU és un doble passatemps: PRIMER quan ho cregues i SEGON quan ho resols i els CINC PASSOS perquè tu mateix pugues CREAR el teu propi FOZUDOKU són:

  • PRIMER PAS – Seleccionar cartes
  • SEGON PAS – Mesclar cartes
  • TERCER PAS – Col·locar cartes
  • QUART PAS – Canviar 8 cartes
  • CINQUÉ PAS – Descobrir 5 cartes


També hi ha altres pàgines que mostren les diferents maneres de RESOLDRE un FOZUDOKU, altres baralles que es poden utilitzar: Pòquer i Nombres de colors, (encara que l’ús dels naips espanyols és el més recomanat, especialment si s’utilitza una baralla xicoteta), el FOZUDOKU del mur, (que és un FOZUDOKU molt especial), FOZUDOKUS de 4 Estreles Màgiques i FOZUDOKUS de 4 Creus Màgiques que són més senzills de crear (només TRES PASSOS), enllaços d’interés, altres pàgines amb més informació, premsa, ràdio, vídeos i 3 pàgines que pots imprimir:

  • Baralla espanyola de grandària xicoteta
  • Tres tablillas que formen el tauler per a col·locar les cartes
  • Baralla de nombres de colors


A baix↓ davall de cada pàgina hi ha diverses icones amb diversa funcions: Enllaços a la meua pàgina web el Quadrat Màgic de FOZ i al meu compte en Facebook: Antonio Pomares/grups de FOZUDOKUS, una icona que facilita la cerca en tot el blog, un Traductor de Google, la meua adreça postal, correu electrònic i telèfon.

També hi ha 42 fotos de 42 FOZUDOKUS, (naips i pòquer), llestos per a resoldre, però et recomane que NO sigues peresós i que tu mateix sigues el que fabriques els teus propis FOZUDOKUS.

Aquest blog està en permanent estat de construcció i a mesura que vaig aprenent sobre les diferents eines que es poden utilitzar aniré posant noves coses o millorant la presentació del que ja he publicat, seguint el meu lema de “si millor és possible, el bo no és suficient” .

Juntament amb tota la informació que es troba en aquestes pàgines sobre el FOZUDOKU, hi ha uns vídeos en YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=rlsvxzcidbm que acompanyen i complementen el que ací s’exposa i que també està en un document de WORDS “Com fer i resoldre un *FOZUDOKU” que pots trobar en el meu compte de Facebook: https://www.facebook.com/antonio.pomares.2447

Encara que al principi et puga semblar difícil i complicat, en realitat no ho és. He tractat d’explicar-ho tot d’una manera senzilla i pense que el que potser no entens el vores molt més clar quan veges els vídeos que acompanyen les explicacions.

No dubtes a posar-te en contacte amb mi si tens algun dubte, pregunta o suggeriment.

Espere que t’agrade i gaudis creant i resolent els teus propis FOZUDOKUS. Et pregue m’ajudes a divulgar aquest doble passatemps entre les teues amistats i familiars.

…i no t’oblides de punxar en

m’agrada

A %d blogueros les gusta esto: