El FOZUDOKU de el mur

El FOZUDOKU de el mur és molt especial i per això és el que faig servir quan faig en públic una presentació mat-màgica de l’FOZUDOKU.

Cartell anunciant la Presentació Mate-màgica d’un FOZUDOKU.

Foto de la Presentació Mate-màgica que va tenir lloc el dimarts 5 de juny de 2018 a la seu de l’Associació de Veïns de barri de Benalúa «EL TEMPLET» a Alacant (la meva ciutat natal).

Els Quadrats Màgics dels FOZUDOKUS tenen 24 grups de 4 cartes amb una suma constant en què no es repeteix cap pal, mentre que els Quadrats Màgics de l’FOZUDOKU de el mur, tenen 12 més.

36 grups de 4 cartes amb una suma constant en què no es repeteix cap pal.

Els Quadrats Màgics dels FOZUDOKUS tenen 30 parells de parelles de cartes que sumen el mateix i tenen els mateixos pals, mentre que els Quadrats Màgics de l’FOZUDOKU de el mur, tenen 18 més.

48 parells de parelles de cartes que sumen el mateix i tenen els mateixos pals.

En comptes de tenir 24 grups de 4 cartes que sumen el mateix, (i tots aquests grups de 4 cartes estan formats per cartes dels 4 pals), el FOZUDOKU de el mur té 36

En comptes de tenir 30 parelles de cartes, que sumen el mateix que altres 30 parelles (XX = OO) i (aquestes parelles tenen els mateixos pals), el FOZUDOKU de el mur té 48 parelles.

Però el FOZUDOKU de el mur, sorprenentment encara té alguna cosa més que no tenen els altres FOZUDOKUS:

En el primer Quadrat Màgic, de l’esquerra i en el tercer Quadrat Màgic hi ha 64 parelles de cartes que estan en la mateixa posició.

Són 64 parelles bessones que a l’sumar ens dóna la suma constant de l’segon Quadrat Màgic, d’enmig (26) i cap de les quatre cartes té un pal repetit.

A %d blogueros les gusta esto: