FOZUDOKUS sense la baralla espanyola

Els FOZUDOKUS es fan amb la baralla espanyola de 48 cartes, però en cas de no tenir una baralla espanyola, també es poden fer amb cartes de pòquer o amb cartes de números de colors

CARTES DE POKER

Com la baralla de pòquer té 52 cartes i només necessitem 48, es treuen les quatre reines o QUEENS ( Q )

El valor numèric de l’ACE ( A ) = es 1

El valor numèric de l’JACK ( J ) = és 11

El valor numèric de l’KING ( K ) = 12

El mètode per fer i resoldre un FOZUDOKU amb la baralla de pòquer és exactament igual que el que s’utilitza per fer un FOZUDOKU amb la baralla espanyola.

Però amb la baralla espanyola, queda més bonic perquè té quatre pals de quatre colors diferents, mentre que la baralla de pòquer, encara que també té quatre pals, només té dos colors.

FOZUDOKUS AMB NÚMEROS DE COLORS

En molts llocs no es té accés fàcil a una baralla espanyola o una baralla de el pòquer

Com és el cas de l’escola primària MYODA de Tanzània, escola a la qual jo suport i us convido a vosaltres també a que col·laboreu en el manteniment d’aquest projecte, que necessita ajuda.

(Veure enllaços de vídeos i pàgines web de el director de l’escola Obedy Kuguru)

https://myodatanzania.wordpress.com/2020/04/29/obedy-kuguru/

https://myodatanzania.wordpress.com/myoda/

Especialment per als nens de l’escola primària de MYODA a Tanzània he creat aquesta baralla de colors.

Amb unes tisores paper i llapis de colors és fàcil fer aquesta baralla de números de colors i aquesta activitat pot formar part de la feina de manualitats a classe.

El mètode per fer i resoldre un FOZUDOKU amb la baralla de números de colors és exactament igual que el que s’utilitza per fer un FOZUDOKU amb la baralla espanyola.

FOZUDOKU de números de colors.

Aquest exemple de FOZUDOKU de números de colors és el mateix que el FOZUDOKU de el mur que hi ha a la paret de l’pati a casa meva a FOZ.

A %d blogueros les gusta esto: