CATALAN

BENVINGUT a la pàgina web de l’FOZUDOKU

Presentació d’un FOZUDOKU a l’Associació de Veïns de Benalúa, a Alacant (la meva ciutat natal)

↑ A dalt ↑ a cada pàgina, hi ha diversos MENÚS en diferents idiomes amb llistes desplegables que donen accés a les diferents pàgines d’aquest bloc. (De moment només funcionen els MENÚS d’Anglès i Espanyol, els altres idiomes s’afegiran en tant es puguin verificar les pàgines).

A la primera pàgina s’explica què és un FOZUDOKU.

Les CINC pàgines més importants són les que expliquen els CINC PASSOS que cal realitzar perquè el teu mateix, puguis crear els teus propis FOZUDOKUS:

1 – Seleccionar cartes

2 – Barrejar cartes

3 – Posar cartes

4 – Canviar vuit cartes

5 – Descobrir cinc cartes

També hi ha altres pàgines que mostren les diferents maneres de resoldre un FOZUDOKU, altres baralles que es poden utilitzar: Pòquer i Números de colors, (encara que l’ús dels naips espanyols és el més recomanat, especialment si s’utilitza una baralla petita), el FOZUDOKU de el mur, enllaços d’interès, altres pàgines amb més informació i pàgines que pots imprimir:

Baralla espanyola de mida petita

Tres tauletes que formen el tauler per col·locar les cartes

Baralla de números de colors

↓ A baix ↓ sota de cada pàgina hi ha diversos icones amb diversa funcions: Enllaços a la meva pàgina web el Quadrat Màgic de FOZ i al meu compte a Facebook: Antonio Pomares / grups de FOZUDOKUS, una icona que facilita la recerca a tot el bloc, un Traductor de Google i la meva adreça postal, correu electrònic i telèfon.

Aquest bloc està en permanent estat de construcció ia mesura que vaig aprenent sobre les diferents eines que es poden utilitzar aniré posant noves coses o millorant la presentació del que he ja he publicat, seguint el meu lema de “si millor és possible, el bo no és suficient “.

Juntament amb tota la informació que es troba en aquestes pàgines sobre el FOZUDOKU, hi ha uns vídeos a YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=rlsvxZciDBM que acompanyen i complementen el que aquí s’exposa i que també està en un document de WORDS “Com fer i resoldre un FOZUDOKU” que pots trobar en el meu compte de Facebook: https://www.facebook.com/antonio.pomares.2447

Encara que a principi et pugui semblar difícil i complicat, en realitat no ho és. He tractat de explicar-ho tot d’una manera senzilla i penso que el que potser no entenguis el bo de bo molt més clar quan vegis el vídeo que he publicat a YouTube.

No dubtis a posar-te en contacte amb mi si tens algun dubte, pregunta o suggeriment.

Espero que t’agradi i gaudeixis creant els teus propis FOZUDOKUS per resoldre’ls després. Et prego m’ajudis a divulgar aquest passatemps entre les teves amistats i familiars. … i no t’oblidis de punxar en

m’agrada

A %d blogueros les gusta esto: