BENVINGUT a la pàgina web del FOZUDOKU

BENVINGUT a la pàgina web de l’FOZUDOKU

A dalt ↑ a cada pàgina, hi ha diversos MENÚS en diferents idiomes amb llistes desplegables que donen accés a les diferents pàgines d’aquest bloc.

A la primera pàgina s’explica què és un FOZUDOKU.

Les CINC pàgines més importants són les que expliquen els CINC PASSOS que cal realitzar perquè el teu mateix, PRIMER, puguis «CREAR» els teus propis FOZUDOKUS, (amb les cartes cap per avall) per, SEGON, fer o «RESOLDRE» el FOZUDOKU que tu mateix has creat.

He subratllat aquestes dues paraules «CREAR» i «RESOLDRE» perquè hi ha una gran diferència entre «CREAR» un FOZUDOKU i «RESOLDRE un FOZUDOKU«.

Quan fem o «RESOLEM» uns mots encreuats, aquest ja ha estat fabricat o «CREAT» per algú, perquè nosaltres ho puguem fer o «RESOLDRE«. (REPETEIXO: nosaltres no fem o «CREEM» uns mots encreuats, mots encreuats ja ha estat «CREAT» o fabricat per a nosaltres per algú). No obstant això amb el FOZUDOKU, tu mateix si que pots fabricar o CREAR el teu propi FOZUDOKU i tot seguit resoldre-ho.

Així doncs, el FOZUDOKU és un doble passatemps: PRIMER quan ho creguis i SEGON quan ho resols i els CINC PASSOS perquè tu mateix puguis CREAR el teu propi FOZUDOKU són:

  • PRIMER PAS – Seleccionar cartes
  • SEGON PAS – Barrejar cartes
  • TERCER PAS – Posar cartes
  • QUART PAS – Canviar 8 cartes
  • CINQUÈ PAS – Descobrir 5 cartes

També hi ha altres pàgines que mostren les diferents maneres de RESOLDRE un FOZUDOKU, altres baralles que es poden utilitzar: Pòquer i Números de colors, (encara que l’ús dels naips espanyols és el més recomanat, especialment si s’utilitza una baralla petita), el FOZUDOKU de el mur, (que és un FOZUDOKU molt especial), FOZUDOKUS de 4 estrelles Màgiques i FOZUDOKUS de 4 Creus Màgiques que són més senzills de crear (només TRES PASSOS), enllaços d’interès, altres pàgines amb més informació, premsa, ràdio, vídeos i 3 pàgines que pots imprimir:

  • Baralla espanyola de mida petita
  • Tres tauletes que formen el tauler per col·locar les cartes
  • Baralla de números de colors

A baix ↓ sota de cada pàgina hi ha diversos icones amb diversa funcions: Enllaços a la meva pàgina web el Quadrat Màgic de FOZ i al meu compte a Facebook: Antonio Pomares / grups de FOZUDOKUS, una icona que facilita la recerca a tot el bloc, un Traductor de Google, la meva adreça postal, correu electrònic i telèfon.

També hi ha 42 fotos de 42 FOZUDOKUS, (naips i pòquer), llestos per resoldre, però et recomano que NO siguis mandrós i que tu mateix siguis el que fabriquis teus propis FOZUDOKUS.

Aquest bloc està en permanent estat de construcció ia mesura que vaig aprenent sobre les diferents eines que es poden utilitzar aniré posant noves coses o millorant la presentació del que ja he publicat, seguint el meu lema de «si millor és possible, el bo no és suficient «.

Juntament amb tota la informació que es troba en aquestes pàgines sobre el FOZUDOKU, hi ha uns vídeos a YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=rlsvxZciDBM que acompanyen i complementen el que aquí s’exposa i que també està en un document de WORDS «Com fer i resoldre un FOZUDOKU» que pots trobar en el meu compte de Facebook: https://www.facebook.com/antonio.pomares.2447

Encara que a principi et pugui semblar difícil i complicat, en realitat no ho és. He tractat de explicar-ho tot d’una manera senzilla i penso que el que potser no entenguis el bo de bo molt més clar quan vegis els vídeos que acompanyen les explicacions.

No dubtis a posar-te en contacte amb mi si tens algun dubte, pregunta o suggeriment.

Espero que t’agradi i gaudeixis creant i resolent els teus propis FOZUDOKUS. Et prego m’ajudis a divulgar aquest doble passatemps entre les teves amistats i familiars.

… i no t’oblidis de punxar en

m’agrada

A %d blogueros les gusta esto: