2 – Mesclar cartes

En comptes de remenar, utilitze la paraula mesclar perquè és la més adequada per a explicar el que farem a continuació.

Les 16 cartes que hem seleccionat es mesclen d’una manera ordenada, això es fa col·locant les cartes primer i recollint-les després.

Segon Pas – Mesclar cartes

Es poden col·locar i recollir les cartes de diverses maneres diferents:

En línies d’esquerra a dreta
– En línies de dreta a esquerra
– En columnes de dalt a baix
– En columnes de baix a dalt


Si les col·loquem en línies, les podem recollir en columnes i si les col·loquem en columnes, les podem recollir en línies.

Els tres quadrats són independents entre si.

Per exemple: En el primer quadrat podem mesclar les cartes col·locant-les en línies d’esquerra a dreta i recollint-les en columnes de dalt a baix.

En el segon quadrat podem mesclar les cartes col·locant-les en columnes de baix a dalt i recollint-les en línies de dreta a esquerra.

En el tercer quadrat podem mesclar les cartes col·locant-les en columnes de dalt a baix i recollint-les en línies d’esquerra a dreta.

Però també podem fins i tot col·locar les cartes en línies d’esquerra a dreta i recollir-les també en línies de dreta a esquerra, o col·locar les cartes en columnes de dalt a baix i recollir-les també en columnes de baix a dalt.

Encara que alternant la col·locació i la recollida de cartes en línies i columnes o viceversa és la millor manera de mesclar les cartes.

Fins i tot podem, alguna vegada si es vol, saltar-nos aquest segon pas de Mesclar cartes i passar del primer pas de Seleccionar cartes al tercer pas de Col·locar cartes boca avall sense haver mesclat les cartes, però fent-ho així disminuïm la quantitat i varietat dels FOZUDOKUS que podem fer.

L’important és variar la manera com ho fem per a obtindre FOZUDOKUS diferents.

De qualsevol manera, que triem fer-ho, hem de fer-ho de la mateixa manera en TOT el quadrat.

A %d blogueros les gusta esto: