VALENCIANO

BENVINGUT a la pàgina web del FOZUDOKU

↑A dalt↑ en cada pàgina, hi ha diversos MENÚS en diferents idiomes amb llistes desplegables que donen accés a les diferents pàgines d’aquest blog. (de moment només funcionen els MENÚS d’Inglés i Español, els altres idiomes s’afegiran en quan es puguen verificar les pàgines).

En la primera pàgina s’explica què és un FOZUDOKU.

Les CINC pàgines més importants són les que expliquen els CINC PASSOS que cal realitzar perquè el teu mateix, pugues crear els teus propis FOZUDOKUS:

  • 1 – Seleccionar cartes
  • 2 – Mesclar cartes
  • 3 – Col·locar cartes
  • 4 – Canviar huit cartes
  • 5 – Descobrir cinc cartes

També hi ha altres pàgines que mostren les diferents maneres de resoldre un FOZUDOKU, altres baralles que es poden utilitzar: Pòquer i Nombres de colors, (encara que l’ús dels naips espanyols és el més recomanat, especialment si s’utilitza una baralla xicoteta), el FOZUDOKU del mur, enllaços d’interés, altres pàgines amb més informació i pàgines que pots imprimir:

Baralla espanyola de grandària xicoteta

Tres tablillas que formen el tauler per a col·locar les cartes

Baralla de nombres de colors.

↓A baix↓ davall de cada pàgina hi ha diverses icones amb diversa funcions: Enllaços a la meua pàgina web el Quadrat Màgic de FOZ i al meu compte en Facebook: Antonio Pomares/grups de FOZUDOKUS, una icona que facilita la cerca en tot el blog, un Traductor de Google i la meua adreça postal, correu electrònic i telèfon.

Aquest blog està en permanent estat de construcció i a mesura que vaig aprenent sobre les diferents eines que es poden utilitzar aniré posant noves coses o millorant la presentació del que he ja he publicat, seguint el meu lema de “si millor és possible, el bo no és suficient” .

Juntament amb tota la informació que es troba en aquestes pàgines sobre el FOZUDOKU, hi ha uns vídeos en YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=rlsvxzcidbm que acompanyen i complementen el que ací s’exposa i que també està en un document de WORDS “Com fer i resoldre un FOZUDOKU” que pots trobar en el meu compte de Facebook: https://www.facebook.com/antonio.pomares.2447

Encara que al principi et puga semblar difícil i complicat, en realitat no ho és. He tractat d’explicar-ho tot d’una manera senzilla i pense que el que potser no entens el vores molt més clar quan veges el vídeo que he publicat en YouTube.

No dubtes a posar-te en contacte amb mi si tens algun dubte, pregunta o suggeriment.

Espere que t’agrade i gaudis creant els teus propis FOZUDOKUS per a resoldre’ls després. Et pregue m’ajudes a divulgar aquest passatemps entre les teues amistats i familiars.

…i no t’oblides de punxar en

m’agrada

A %d blogueros les gusta esto: