El FOZUDOKU del mur

El FOZUDOKU del mur és molt especial i per això és el que utilitze quan faig en públic una presentació mat-màgica del FOZUDOKU.

Cartell anunciant la Presentació Mat-màgica d’un FOZUDOKU.

Foto de la Presentació Mat-màgica que va tindre lloc el dimarts 5 de juny de 2018 en la seu de l’Associació de Veïns del barri de Benalúa “EL TEMPLETE” a Alacant (la meua ciutat natal).

Els Quadrats Màgics dels FOZUDOKUS tenen 24 grups de 4 cartes amb una suma constant en els quals no es repeteix cap pal, mentre que els Quadrats Màgics del FOZUDOKU del mur, tenen 12 més.

36 grups de 4 cartes amb una suma constant en els quals no es repeteix cap pal.

Els Quadrats Màgics dels FOZUDOKUS tenen 30 parells de parelles de cartes que sumen el mateix i tenen els mateixos pals, mentre que els Quadrats Màgics del FOZUDOKU del mur, tenen 18 més.

48 parells de parelles de cartes que sumen el mateix i tenen els mateixos pals.

En comptes de tindre 24 grups de 4 cartes que sumen el mateix, (i tots aquests grups de 4 cartes estan formats per cartes dels 4 pals), el FOZUDOKU del mur té 36

En comptes de tindre 30 parelles de cartes, que sumen el mateix que altres 30 parelles (XX = OO) i (aquestes parelles tenen els mateixos pals), el FOZUDOKU del mur té 48 parelles.

Però el FOZUDOKU del mur, sorprenentment encara té alguna cosa més que no tenen els altres FOZUDOKUS:

En el primer Quadrat Màgic, de l’esquerra i en el tercer Quadrat Màgic hi ha 64 parelles de cartes que estan en la mateixa posició.

Són 64 parelles bessones que en sumar-les ens dona la suma constant del segon Quadrat Màgic, d’al mig ( 26 ) i cap de les quatre cartes té un pal repetit.